Slaapfeestje

extra's

Het slaapfeestje kan ook nog aangevuld worden met extra dingen. Zoals is er bij ons een popcornmachine en/ of een suikerspinmachine te huren. Maar ook een snoepfestijn of een candy table. 

 

Candy table

De Candy Table. Stroopwafels, wafels of donuts. Spekjes, drop of banaantjes. We proberen de Candy Table in de sfeer van jouw thema te maken. Er zitten genoeg snoepjes op voor alle kindjes. De Candy Table is bij een slaapfeestje te huren. Voor 6,- per kindje wordt deze dan door ons verzorgd.

Snoepfestijn

Zelf je snoepjes scheppen uit kleine bakjes met een klein schepje. Er zitten natuurlijk ook mini puntzakjes bij. Dit snoepfestijn kan je bij je slaapfeestje huren voor 5,- per kindje.

Popcornmachine

Zelf popcorn maken? Dat kan bij ons. Deze popcornmachine kan je voor 15,- huren bij je slaapfeestje. Er hoeft geen olie bij. Zout of suiker kan je toevoegen als de popcorn uit de machine is. Wil je de popcornmachine los huren? Dan is dit mogelijk, wij vragen dan wel borg.

Suikerspinmachine

Suikerspinmachine

Leuk! Je eigen suikerspin maken. Je krijgt er van ons een kleur/ smaak bij en uiteraard de stokjes. Voor 15,- euro kan je de suikerspinmachine bij je slaapfeestje huren. Wil je hem los huren? Dat is mogelijk, wij vragen dan wel borg.

Ballonnenstandaard

Ballonnenstandaard

Je ballonnen niet ophangen maar op een standaard plaatsen. Op deze ballonnenstandaard kunnen 7 ballonnen. De standaard is eenvoudig in elkaar te zetten. De standaard is 102 cm hoog. Je kan 2 standaard voor 5,- huren bij je slaapfeestje. Dit is exclusief ballonnen. Deze zijn op de site te bestellen.

schrijf je in op onze nieuwsbrief